Toulouse

Född Juni 2019
Höjd -
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 1000
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Denna stiliga killen som ni kan se här heter Toulouse, han är en helt ljuvlig katt som hittades på gatan av Cristina. Gatukatter precis som gatuhundar har inte någon vidare hög status i Rumänien och många av dem som lever på gatan har fallit offer för den mörka delen av mänskligheten. Sorgligt nog är Toulouse inte ett undantag till detta, när han fanns hade han nyligen blivit slagen i magen. Troligtvis var det någon som var trött på att se denna unga och utsvultna kissen strykandes runt i området i jakt på något att stilla skriket i magen. Då har man istället tagit saken i egna händer och valt att ge sig på detta oskyldiga djur.

Tack och lov hittades han i tid av Cristina som direkt tog honom till oss där han kunde få den vård han behöver. Han har genomgått två operationer för att åtgärda det bråck som uppstod i misshandeln men som tur är hade han inga invärtes skador. Nu är hans mage helt återställd och allt fungerar precis som det ska.

Man hade kunnat tro att Toulouse skulle avsky människor som pesten efter att ha genomgått detta trauma men Alina berättar att han är hur go som helst med människor. Han bor just nu hos Alinas föräldrar tillsammans med andra katter och det går hur bra som helst. I videon nedan kan ni se hur han glatt emot kel från Diana och spinner av njutning över att få gos. Han verkar även vara en busig liten parvel som bara njuter av livet sådär som bara katter kan.

Toulouse är en underbar ungkatt som vi tror kommer att älska att få komma till Sverige och leva ett liv som en älskad familjemedlem. Att få kura upp sig i soffan och aldrig mer behöva tänka på att leva ute i kylan med ett vrål i magen. Man blir ju helt förälskad i de där stora gula ögonen som bara lyser av snällhet. Vill du ge söta Toulouse ett föralltid-hem är det bara att skicka in en intresseanmälan.