Intresseanmälan

Adoption
Vi vill att alla noga ska tänka igenom sitt val av att adoptera en hund från Hundar Söker Hem. Hundar Söker Hem placerar ut hundar som i de allra flesta fall aldrig har satt sin tass i ett hem, hundar som begränsade och därför helt andra erfarenheter än en uppfödd svensk valp eller omplaceringshund. På grund av detta ber vi er som är intresserade av att adoptera en hund via vår organisation att grundligt tänka igenom detta viktiga steg både för er och hundens bästa.

Förutom att besvara detta frågeformulär kommer ni även att bli intervjuade av någon av våra volontärer. Tiden mellan lämnad intresseanmälan och intervju kan vara allt mellan två till tre veckor, beroende på hur stort tryck vi har. Intresseanmälan är inte bindande.

Jourhem
Vi vill att alla noga ska tänka igenom sitt val av att ta emot en jourhund. Våra jourhundar har bedömts vara i akut behov av att byta miljö av olika anledningar. Detta innebär att jourhunden har extra stort behov av kärlek, omsorg och tålamod. Vi ställer därmed extra stora krav på våra jourhem.

Vänligen svara på nedanstående frågor så noga och eftertänksamt som möjligt, det gör det lättare för att oss att avgöra vilken jourhund som skulle kunna placeras hos dig/er. Tack för att du/ni vill ställa upp som jourhem åt en behövande hund!

För att kunna skicka din intresseanmälan måste du godkänna Hundar Söker Hems Krav och Garantier.
Vid en intresseanmälan kommer uppgifterna att lagras i Hundar Söker Hem dataregister för att kunna kontakta dig vid behov. I samband med att du skickar in intresseanmälan godkänner du att Hundar Söker Hem behandlar uppgifterna i enlighet med GDPR.
r

När du fyller i en intresseanmälan ska du vara beredd på att ta emot en hund inom 1-2 månader. Är det för snart för dig, vänligen avvakta med din anmälan. Har du några frågor, kontakta oss på info@hundarsokerhem.se

Svara på följande frågor ur ett 6 månaders perspektiv.

Om ni skulle stöta på problem med er hund, vad gör ni då? Svara på alla alternativ

Vid rädslor, hur hanterar ni det? Svara på alla alternativ: