Zulu

Född ca 2014
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Vackraste Zulu med de bärnstensfärgade ögonen har ingen avundsvärd historia i livet såhär långt. Tillsammans med Motru plockade Alina ut honom från Ecarisaj – det kommunala dödshägnet – där satt de båda i de mörka, fuktiga och trånga boxarna. Har hundar plockats in i Ecarisaj så har de levt på gatan och det är egentligen allt som vi vet om Zulus historia. Han kom till ASIPA 2016 och har lagts ut på Tyska hemsidor för adoption utan att någon fastnat för honom. Åren har gått och han har blivit kvar i hägnet, och som vi alltid säger: ett hägn är inte ett hem för hägnet är torftigt och stressigt. Det är tryggt och det kommer mat varje dag, men det finns inte tid till att ge den kärlek till varje hund som de behöver.

Nu har Alina vänt sig till oss och bett oss hitta ett hem till Zulu. Han vinkade alldeles nyligen av sin bästa vän Motru som också blev en långsittare, och Motru fick chansen att komma till ett kärleksfullt hem här i Sverige, och nu är det väl ändå Zulus tur? En sådan mjuk och fin kille som Zulu förtjänar att få ett underbart hem som kan ge honom allt det där som han borde fått redan från början. Det är inte alla hundar förunnat att födas i trygghet men det betyder inte att det är förlorat för alltid, ett hundliv är ändå ganska långt och Zulu har många fina år kvar på sitt och även om han inte kan uttrycka det själv så vet vi att det han längtar efter är kärlek, trygghet, äventyr, promenader, soffmys och gottar. Precis som varenda annan hund.

Har du en mysig soffa? Kärlek till hundar i ditt hjärta? Gillar du promenader i friska luften? Då har du nog allt det som Zulu skulle skriva att han önskade i en kontaktannons bara han visste hur man gjorde. Vi vet i alla fall att den som får blicka in i dessa vackra och uttrycksfulla ögonen varje dag är en lyckans ost!