Zula

Född April 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Zötnosen Zula vandrade runt i byn Suceaug där vårt hägn ligger. Hon var ute helt på egen tass och vandrade bygatan upp och ner enligt de som sett henne, men när hon hörde alla våra hundar skälla i hägnet så kunde hon inte slita sig därifrån, så vi hittade egentligen inte Zula, utan hon hittade oss då hon satt snällt och väntade utanför vår grind när den öppnades på morgonen. Zula satt med huvudet på sned, och frågade om hon fick komma in och äta. Hade hon kunnat tala hade hon helt enkelt bett om husrum och hjälp att hitta ett hem, och vilken människa skulle kunna säga nej till henne.

Zula är fortfarande en unghund, men vi tror inte att hon blir speciellt stor när hon är vuxen utan hon blir en mindre hund. Zula är en härlig tjej som är full av energi och hon skulle passa finfint i en familj som är aktiv, och som tycker det är roligt med en hund som är sugen på livet. Hon kopplar gärna av och har inga problem med att gå ner i varv och vila och när hon är trött så slocknar hon som om ett litet utblåst ljus. Med andra ord så är hon liten pärla.

Söker du en mindre hund, tycker du om att aktivera din hund och gillar att gå härliga promenader så kan Zula vara den hund som är som klippt och skuren för dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu