Zoll

Född Nov 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Bedårande lilla Zoll föddes i en stor syskonskara i ett slumområde en bit utanför Cluj. Vasile passerade det här huset och såg en liten ynklig skara med valpar i en liten samlad hög på en förgård och då Vasile såg att deras skick inte var bra klev han in och knackade på för att höra sig för om hur de tog hand om de små. De berättade att de hade en hund som sprang lite som hon ville och som inte var på gården just för tillfället, och att det var hennes valpar. De hade ingen speciell plan för dem och Vasile förstod att de antingen skulle dö där på gården eller bli dumpade. När han berättade för dem att han gärna ville ta valparna för att ge dem en chans så var de ovilliga att ge dem till honom, de såg sin möjlighet att tjäna pengar och begärde att om Vasile skulle ta dem så var han tvungen att köpa dem. Vasile som inte kunde med att lämna de små där betalade i slutänden 300 kr för att ta dem. Det hade kunnat bli en riktig liten solskenshistoria av denna historia, men ödet ville annorlunda. De små valparna var i dåligt skick, fulla med både loppor och löss och med ett erbarmerligt immunförsvar som kom från en mamma som inte fått äta ordentligt och som därför passerat över ett uselt immunförsvar till sina valpar. De dog alla en efter en på veterinärklinik i parvo, den enda valpen som klarade att bekämpa parvon med hjälp av medicinen var vår lilla Zoll.

Nu är han ju valp, och han sörjer inte utan lever för dagen och är full i bus som valpar ska vara. Bilderna är från slutet av december då vi avvaktar med att lägga upp honom för att veta att han skulle klara sig ordentligt, men filmen är tagen 20-01-21 och nu ser vi att han är en liten kortbent kille med lite längre kropp. Vi tror inte heller att han kommer att bli så stor alls, utan blir en liten hund. Vi kan dock inte lämna garantier om hans framtida storlek. Mamman fick Vasile aldrig se så vi vet ju inte hur varken mamman eller pappan ser ut.

Känner du att den här lilla sötisen är din framtida familjemedlem och faller lika hårt som vi för den här kämpen så är du varmt välkommen in med en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu