Zari

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Zari har bott i en familj en kort tid, och tillhör det fåtal hundar i Rumänien som också fått vara inomhus. Men familjen förlorade sitt hus och hade inte någon möjlighet att behålla henne när de själva inte visste vart de skulle ta vägen, så de åkte iväg till vårt hägn och knackade på porten och bad Alina om hjälp. Alina tog in Zari och sa att de inte behövde oroa sig utan hon skulle se till att Zari fick det allra bästa hemmet i Sverige. Vi är väldigt glada att de faktiskt gjorde sig omaket att leta upp en lösning för Zari, och inte bara satte ut henne på gatan som de flesta andra skulle ha gjort.

Zari är en väldigt liten tjej och när bilderna tas så väger hon inte mer än ca 4 kg och är ca 4 månader, så det blir ingen stor hund av den här tjejen och tur är väl kanske det. Hon är ett riktigt yrväder som älskar att fara omkring på gården vid rastning, och hon brottas gärna och länge med sina kompisar. Får hon lite närhet så ligger hon gärna alldeles stilla i knät och tar det väldigt lugnt, men annars är det full fart på henne.

Vill du ge den här lilla sötnosen ett hem och vill se till att också ge henne lite sysselsättning. Kanske agility eller något annat? Så liten hon är så skulle hon tycka det var toppen med en lite aktiv tillvaro mellan knämysen. Hon är alert, nyfiken och inte det minsta rädd för något, så i den lilla kroppen döljer sig ett lejonhjärta.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu