Zakary

Född 1 sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Bakom en hög av gamla bildäck och skrotbilar tittade en extremt mager hundmamma Gabbie fram och ledde Alina och Christina till sina små bebisar som inte var mer än några dagar gamla. Hur hon lyckats hålla liv i alla sina 9 valpar är helt otroligt, och tur var det att de hittades när de gjorde annars så hade nog antalet decimerats betydligt efter ett par veckor. Gabbie mötte dem med en förtroendefullt viftande svans och hade inget alls emot att Christina tog fram hennes valpar ur gömman en och en. Det var som om hon förstod att de var där för att rädda henne och hennes valpar. Kanske är den tanken att förmänskliga hundar, men kanske inte. Ibland är hundar så oändligt mycket klokare än vad vi tror.

Hur det nu är med den saken så lastade Alina och Christina i alla fall in Gabbie och hennes små i bilen och åkte till vårt alldeles nybyggda hägn där de fått en egen större kennel som sin. Mamma Gabbie började snart lägga på sig i vikt och fick gott om mat, så alla hennes små valpar har fått gott om mjölk från mamma. Valparna har fått namnen ZsaZsa, Zavier, Zakary, Zodiac, Zabelle, Zakira, Zack, Zia, Zahra.

Tack och lov så har alla valpar i vår lilla Z-kull överlevt, vilket inte alls är en självklarhet och hade de fått stanna kvar på gatan så hade de med största säkerhet inte varit i livet idag. Vem pappan till denna kull är det vet vi inte, utan det är bara Gabbie som vi kan utgå ifrån. Så det de har att brås på är inte dåligt, hon är bedårande, förtroendefull, kelig, lyhörd och vacker som en dag. Hon är mediumstor – ca 50-55 cm, och det betyder att valparna förmodligen blir lika henne i storlek när de väl växer till sig, vi har inte någon anledning att tro något annat.

Som du ser är vår lilla Z-kull inte gammal alls på bilderna och de behöver växa till sig lite och gå igenom vaccinationsprogrammet innan de kan fara till Sverige, så de kommer att kunna komma fr o m Januari. Fastnar du för någon av de små godbitarna och vill ta emot dem i en varm famn i vinterkylan så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu