Zady

Född Nov 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Under julhelgen så knackade det på porten till hägnet i Suceaug och när Alina gick och gläntade på porten så stod där utanför två små flickor med Zady i sina armar. De berättade att de hade hittat Zady på gatan alldeles ensam och tyckt väldigt synd om henne. De hade stannat och ropat på henne då de var för rädda för att gå fram, Zady som var lika rädd som flickorna hade kommit krypande på sin lilla mage till dem och där fann de varandra. En av flickorna kände till ASIPA och de här envetna småtjejerna kånkade sedan Zady i famnen en ganska lång väg till vårt hägn. Det finns något underbart i den här historien, och vi gläder oss för att de här flickorna räddade dem och det ger oss stort hopp till att de kommer växa upp till lika empatiska vuxna som de är barn och kommer att kunna hjälpa hundar de också i framtiden.

Som du förstår så känner vi inte till vilka Zadys föräldrar är och kan därför inte säga hur stor hon kommer att bli, men hon blir nog medium. Helt säkra är vi ju såklart inte.

Nu bor Zady med massa kompisar i A-kullen och där stortrivs hon som du kan se på filmen. Tillsammans busar de för fullt, och om natten kryper de ihop i halmen i hundkojan och håller värmen tillsammans. Hon älskar umgänget med andra hundar och skulle passa i en familj med andra hundar, men skulle nog trivas som ensamhund också. Hon är öppen och positiv och vill så väldigt gärna ha uppmärksamhet precis som alla andra valpar.

Fastnar du för denna sötnos så förstår vi dig fullt ut. Hon är så enormt vackra ögon och är verkligen söt som socker.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu