Zadie

Född Juli 2018
Höjd ca 45 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Zadie hittades av Alina som alltid har span efter herrelösa hundar när hon sitter i bilen. Den här dagen så såg hon Zadie i ett skogsbryn och stannade bilen för att locka till sig tiken. Det är ofta så att hundar om de har möjlighet söker skydd i skogen för att undvika faror, sol och regn. Zadie visade ingen rädsla för att komma fram till Alina, och när hon dessutom bjöd på delikat och väldoftande burkmat så kastade Zadie sig över det som bjöds. Efter det var relationen mellan dem ett faktum och det var inga konstigheter för Zadie att följa med Alina in i bilen och tillbaka till hägnet. Zadie satt och tittade nyfiket ut genom rutan och såg den stora världen passera förbi.

Nu är Zadie i vårt hägn och söker med ljus och lykta efter ett hem i Sverige. Zadie är en social och nyfiken tik, och vi har bedömt hennes ålder till ca ett år när hon kom in i juli 2019. Hon är väldigt charmig och öppen till sitt sätt och söker gärna kontakt med alla som kommer in i hennes kennel. Ett hägn är inte ett hem och kan inte jämföras med det. Det är tryggt och de får maten de behöver, men det är så mycket annat som ska finnas i en hunds liv som vi hoppas att Zadie snart ska få uppleva.

Zadie är en kortbent liten skönhet med raggig päls, och hon är en riktig drömhund i våra ögon. Hon har glimten i ögat, vill inget annat än att vara till lags och är så enormt charmig hela hon. Tror du att Zadie kan vara något för dig. En vän att spendera dagarna med. Vi vet att hon skulle älska att få uppleva att vara älskad, omhuldad och betydelsefull. Det är alla hundars dröm, men det är inget som Zadie någonsin upplevt.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu