Yodi

Född 2015
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Yodi hittades irrandes på en rastplats där hon letade efter mat. Vi vet inte hur länge hon levt där, kanske var hon dumpad av någon som ägt henne eller kanske hon lyckats överleva den hårda valptiden alldeles på egen tass. Som så många gånger tidigare kan vi bara konstatera att vi inte vet mycket om hundens bakgrund, utan får bara vara tacksamma över att vi lyckats ännu en gång rädda en hund undan ödet att varje sekund, varje minut leta efter mat och trygghet.

Yodi är en underbart charmig hund med ett väldigt speciellt utseende. Vasile sa kärleksfullt att hon ser ut som Yoda i Stjärnornas Krig när hon fäller ut sina öron och därav fick hon sitt namn. Yodi är en glad och social tik som gärna busar loss med andra hundar vare sig de är större eller mindre än hon själv är. Kort sagt tar hon sig an livet i hägnet med glädje. Vi tror nog att hon säkert bär med sig ett och annat ärr i själen efter sitt liv som gatuhund men det är inget som syns i hägnet.

Söker du en mindre hund med tonvis av charm så kanske Yodi är din framtida livskamrat. Vi vet att vi nog aldrig skulle tröttna på att se de här öronen åka fram och tillbaka och upp och ner i alla fall. Här finns en pigg liten tjej som gärna hänger med dig på promenader och nog väldigt gärna kurar ihop sig bredvid dig i TV-soffan på kvällen. Vi tror att den som adopterar den här sötnosen aldrig får en lojal vän för livet.