Yaya

Född 2017
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Yaya och hennes valpar Yaffa, Yao, Yericho och Yoel hittades i byn Satu Mare som ligger dryga halvmilen från vårt hägn. Alina fick ett samtal om tiken och hennes valpar som strök omkring i grannskapet, och åkte dit dagen efter för att söka efter dem. Damen som ringt berättade att hon gett Yaya lite mat då och då och därför hade Yaya dröjt sig kvar i hopp om mer godsaker. Livet för en gatuhund är hårt och det är inte lätt att föda sig själv eller en lite familj, och hade de inte hittats så vet vi inte hur många av valparna som överlevt.

Valparna var bara dryga 7 veckor när de hittades och helt försvarslösa utan Yaya. Hon visade sig dock vara en väldigt social tik, så det var inga svårigheter att få in hela familjen i en bur och köra dem tillbaka till hägnet där de får husera i samma kennel en tid till.

Som du ser på filmen så är Yaya en riktig gosegris som njuter fullt ut av vår fotograf Dianas smekningar. Hon är öppen och framåt, och vi tror att hon skulle kunna passa egentligen var som helst så länge som hon kan få rikligt med kärlek, långa promenader och få gona sig i en soffa eller en lyxig korg däremellan. Yaya har det där fantastiskt vackra raggiga utseendet som vi vet att många faller för precis som vi gör, och hennes öron berättar precis vad hon tänker och vad hon vill när de spelar åt alla håll beroende på känsla. Är du den som kan ge henne det här hemmet så tror vi att du här har hittat den bästa vännen i behändig storlek. Yaya har huvudet på skaft och kommer att bli en riktigt klok och rolig vän för livet-

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu