Yasmin

Född 2017
Höjd ca 30-35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

En kvinna såg Yasmin ensam på ett fält en bit ovanför Cluj uppe i bergen när hon passerade med en bil där hon åker dagligen. Ytterligare några dagar passerade och kvinnan såg Yasmin på samma fält i det isande vinterregnet. Yasmin rörde sig inte i några större cirklar, trots att där inte fanns någon mat för henne och ingenstans för henne att ta skydd om natten. Kvinnan bestämde sig för att försöka hjälpa Yasmin och började söka efter om någon kunde ta hand om hunden, och genom olika kontakter så hittade hon Andra som är vår veterinär i hägnet som sa att vi kunde ta emot Yasmin. När hon hade fått beskedet att Yasmin skulle vara välkommen så gav hon sig ut med mat som du kan se på den här filmen. Därefter tog hon Yasmin med sig in till hägnet där hon nu får vara i avvaktan på ett för-alltid-hem. Vi kan inte svara på hur det kom sig att Yasmin hittades där hon gjorde, eller vad hennes historia kan vara. Det vi vet är att hon bör inte ha kunnat klara sig genom vintern på egen tass med tanke på att hon är en ganska liten hund, hade hon levt på egen tass så skulle hon också gett sig iväg från fältet där hon inte kunde hitta någon mat. Det talar för att hon har blivit dumpad där, och att hon stannade kvar i väntan på att den bilen som lämnade henne där skulle återkomma.

Yasmin kommer bra överens med andra hundar, men hon är inte jätte- jätteintresserad av dem. Hon vill helst krypa upp i en famn eller få magen klappad. Hon är en riktig kelgris, och vi hoppas få se henne i ett hem där hon kan få sitt stora närhetsbehov tillfredställt. I hägnet är hon mest för sig själv, och det passar henne inte alls då hon gärna vill ha sällskap. Hon är en mild och ganska mjuk tik som uppskattningsvis är 3-4 år gammal när hon hittats. Hennes päls var väldigt tovig då hon hittades så vi har trimmat ner henne lite då tovorna drog i huden.

Söker du en hund i behändigt format och älskar att ha en hund i knät? Då kanske Yasmin kan vara något för dig. Även om hon är en knähund i själ och hjärta så vill hon ju precis som alla andra hundar komma ut och röra på sig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu