Yannah

Född Juni 2018
Höjd ca 30-35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Lilla kavata Yannah kommer från Alesd, en stad som ligger i västra Rumänien nära den Ungerska gränsen. I Alesd har vi en fantastiskt duktig veterinär som hjälper oss med de mer knepiga operationerna av brutna ben och amputationer. Han är väldigt duktig och Vasile tar gärna de timmarna i bilen för att veta att hundarna får den bästa vården. Den här veterinären är inte bara duktig på behandlingar, han har ett stort hjärta också. Han fick syn på Yannah på gatan och då hon hade det svårt med de lite större hundarna så tog han in henne för att hon inte skulle fara illa, och det är nog så som du kan se på bilderna att den gode veterinären överkompenserade lite vad gäller maten till Yannah, för lite rund är hon allt. När Vasile kom ner med en hund som behövde opereras så frågade veterinären om inte Vasile kunde hjälpa honom att se till att Yannah fick komma till Sverige, Vasile sa självklart ja och på den vägen var det och nu är Yannah hos oss i Cluj.

Yannah är en liten skön tjej med skinn på näsan och som vet vad hon vill. Är man intresserad av raser så tror ju vi att vi ser lite terrier i henne, men det kan ju lika gärna vara en härlig blandning av gatuhundar i generationer. Yannah har lite av terrierdrag i sig, envis, framåt och vansinnigt rolig är hon – en hund med humor. Hon är en social tjej som tycker om människor och har ett härligt självförtroende. Om hon någonsin har varit ägd, eller hur hon nu hamnade där på gatan i Alesd det vet vi ju inte. Hon kommer bra överens med alla hundar hon får träffa oavsett om de är tikar eller hanar. I Alesd påbörjades hennes vaccinationsprogram och där uppskattade man hennes ålder till att vara född sommaren 2018.

Söker du en rolig och självständig dam att spendera livet med som kommer att ge dig många glada skratt? Kanske är Yannah hunden för dig då. Du är i så fall varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu