Yaffa

Född Aug 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Yaya och hennes valpar Yaffa, Yao, Yericho och Yoel hittades i byn Satu Mare som ligger dryga halvmilen från vårt hägn. Alina fick ett samtal om tiken och hennes valpar som strök omkring i grannskapet, och åkte dit dagen efter för att söka efter dem. Damen som ringt berättade att hon gett Yaya lite mat då och då och därför hade Yaya dröjt sig kvar i hopp om mer godsaker. Livet för en gatuhund är hårt och det är inte lätt att föda sig själv eller en liten familj, och hade de inte hittats så vet vi inte hur många av valparna som överlevt.

De små syskonen är fortfarande lite blyga när fotografen Diana är där och förevigar den lilla familjen. Att helt plötsligt hamna i ett larmande hägn är lite förvånande minst sagt för småttingarna, men de finner sig mer tillrätta bakom sin trygga mamma för varje dag som går.

Mamma Yaya är inte så stor, hon är närmare 40 cm så även om vi inte vet vem pappan är och hur han ser ut så tror vi inte att valparna blir så stora när de väl är vuxna, men som alltid är det så att känner vi inte till båda föräldrarna så kan vi inte vara helt säkra såklart.

Den här söta kullen som nu undgått ett hemskt öde på Rumäniens gator och fått en andra chans hoppas vi snart få se här i Sverige. De små sötnosarna kommer att bli fantastiska som vuxna hundar och är det så att du letar efter en bästis som du kan följa genom livet så finns här en kull med godingar.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu