Wisteria

Född Juli 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Wisteria hittades av Zoli i hans trädgård en morgon när han kom ut efter morgonkaffet. I Rumänien är alla trädgårdar inhägnade med höga stängsel eller plank, det är inte lika öppet som vi ofta har här i Sverige så ni kan förstå Zolis förvåning när han traskar ut på sin bakgård och möts av en ensam liten valp. Att Wisteria skulle tagit sig in där alldeles själv är helt uteslutet, så någon har dumpat henne över staketet. Zoli finns i vårt hägn många dagar och Zoli förmodade att den som kastade Wisteria över hans inhägnad visste om att han var på ASIPA och hade nog en tanke om att Wisteria skulle kunna erbjudas en bättre tillvaro genom ASIPA och Hundar söker Hem än vad hon fötts till. I hans trädgård kunde hon ju inte bli kvar så Zoli tog helt enkelt med sig Wisteria samma morgon till hägnet och där har hon varit sedan dess.

Vi har gott om valpar i hägnet så Wisteria får kampera ihop med dem i en kennel, och där har hon gott om möjligheter att få busa av sig och brottas med andra valpar – något som hon njuter stort av om dagarna. Wisteria är väldigt öppen och kontaktsökande så vi tror inte att hon i sina första månader råkat illa ut av människor.

Vilka hennes föräldrar är, eller hur stora dem är vet vi som du förstår inget om, och vi kan därför inte sia så mycket om hennes storlek som vuxen annat än att hon kommer bli runt medium.

Faller du för denna vackra lilla tjej med de fundersamma ögonen så är du varmt välkommen in med en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu