Willow

Född Aug 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Söta lilla Willow och hennes syster Holly satt i Ecarisaj – dödshägnet – när Vasile kom dit en dag på uppdrag att rädda en specifik valp åt en tysk organisation. Det var den tredje systern till Holly och Willow som han var utskickad att hämta. När han såg de tre valparna kunde han inte förmå sig att lämna dem där i den hemska miljön som det är i Ecarisaj. Att gå in i de här hägnen tär på hjärtat, och att plocka endast en valp ur en kull för att lämna andra åt sitt öde, det visade sig vara för mycket för Vasile. I Ecarisaj är det mörkt, fuktigt, trångt och smutsigt så Vasile tog helt enkelt med sig alla tre och bad oss finna hem åt systrarna som inte var bokade.

Hur det kom sig att de var i dödshägnet vet vi inte, vi vet inte heller hur stora de blir eftersom vi inte känner till varken mamma eller pappa. Det vi vet är att de är vansinnigt söta små valpar med det där underbara rufset i pälsen som många av oss är väldigt svaga för.

Trots sin hårda start i livet så har båda syskonen hämtat sig. Holly har redan kommit till Sverige och nu undrar vi när det blir Willows tur. Hon ser ut att bli lite större än medium, men låt inte det avskräcka dig. Hon är en fantastisk härlig rufsetufshund med ett hjärta av guld. Hon vill inget hellre här i livet än att få lite närhet och kärlek. Vi ser henne potentialen för en för-evigt-vän som kan förgylla dina dagar och ge dig många glada skratt. Söker du en vän så kanske Willow är för dig?

Uppdatering: Tiden går och Willow har ännu inte funnit sitt för-alltid-hem under tiden hennes syster Holly lever livets glada dagar här i Sverige. Willow är en underbar hund som det skulle vara så tragiskt om hon fick spendera hela sin ungdom i ett hägn. Det är så tryggt i hägnet, men ack så tråkigt. Inga promenader, inget kel och gos, inga gottiga ben, ingen människa att ty sig till. Vi hoppas du ser vackra Willow och låter henne äntligen få komma hem.