Vernon

Född Nov 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

De tre syskonen Vonnie, Vernon och Vinze hittades på en liten gata i byn Baciu som inte ligger långt från vårt hägn. De satt tätt tillsammans vid sidan av vägen och sökte trygghet i varandra. Vasile stannade såklart sin bil på en gång och gick ut till den lilla skaran som satt och tittade storögt på honom och det var inga svårigheter för honom att bara lyfta upp dem i famnen och gå tillbaka till den varma bilen med dem och sätta in dem i bur tillsammans. Där satt de sedan tätt intill varandra hela vägen tillbaka till hägnet utan att våga titta på Vasile. När de väl fick komma till hägnet i Suceaug och fick en alldeles egen kennel med en halmad hundkoja så kröp de in där, och de var bara deras små nosar som stack ut första dagen när de kikade ut för att se vad det var för ställe de hamnat på. Efter någon dag så hade de återhämtat sig från omställningen och det var full fart på dem och de stojade runt på det sätt som bara valpar kan göra.

Dumpade valpar är en historia som vi sett utspelas alltför många gånger tidigare när små valpar dumpas. En ägd hund som antingen står tjudrad eller är lösspringande parar sig med någon annan okastrerad hund och när valparna börjar göra tillräckligt mycket väsen av sig hemma på gården så väljer de allra flesta att göra sig av med ”problemet” och åker någonstans tillräckligt långt hemifrån för att de inte ska ha en chans att komma tillbaka. Många valpar dumpas i obygden, bredvid motorvägen eller liknande och där dör dem om de inte hittas. Dessa valpar hade en fantastisk tur att bli hittade av en av Rumäniens största djurvänner – Vasile! Vi hoppas nu att deras tur håller i sig och att de kan finna kärleksfulla hem här i Sverige som kan ge dem en ytterligare chans i livet!

Vi vet inte vem mamman eller pappan är, och kan därför inte bestämt säga hur stora de blir när de blir stora. Om vi tittar på deras storlek nu, så skulle vi gissa att de blir ganska små, men vi har haft fel förut.

Söker du en bästa vän i livet, och kan ge en sån här liten sötnos ett kärleksfullt hem så kommer någon av de här valparna att kunna återgälda det tusenfalt.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu