Valletta

Född Feb 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

En fin vårdag i slutet av mars när Calin skulle köra till vårt hägn i Fantanelle fick han syn på dessa fyra små tjejerna liggandes vid sidan av vägen. Han som är en stor och stark man med ett lika stort hjärta för hundar kunde inte bara åka förbi och lämna dem där utan han tog med dem i bilen med till vårt hägn. I bilderna nedan kan ni se hur små och ynkliga de var när de fanns.

Troligtvis har det varit någon vars gårdshund fått valpar och så har man åkt ut hit, där det är avskilt och dumpat valparna då man inte har tid, pengar eller engagemang för dem. Tack och lov så fick Calin syn på dem annars hade dessa små sötnosar troligtvis svultit ihjäl då de är så små och ynkliga att de inte hade kunnat klara sig på egen tass.

De små valparna som har fått namnen Vienna, Valletta, Venezia och Vittoria har ätit sig mätta i magarna för första gången i sitt liv och har utvecklats till stora, busiga töser som älskar att brottas med varandra. De delar även kennel med vår rara Cezanne som tidigare uppfostrat sin egen ljuvliga kull med valpar och hon agerar nu som fostermamma åt dessa små busungarna.

Nu är de på jakt efter sina föralltid-hem där de kan få leva som älskade familjemedlemmar och få ta del av allt det goda som finns här i världen. Då vi inte vet vilka föräldrarna är kan vi inte säga hur stora de kommer att bli som fullvuxna. Söker du en vän för livet så kanske någon i den här kullen är den rätta för dig.

 

 

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu