Trixie

Född 2014
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Trixie hittades av en av våra veterinärer, Andrea, som hjälper oss med lite svårare operationer. Andrea hittade Trixie med bettskador som hon hade fått av ett par fårhundar som vaktade sina får och inte ville se en lite skruttis som Trixie som kom in på deras revir. Andrea tog med sig Trixie till sin egen klinik, och där har hon vårdat Trixies skador som nu helt läkt. Det vi ser som är kvar från hennes skador är lite avrakad päls som håller på att växa ut, men annars är hon helt återställd. Trixie bor kvar hos Andrea i väntan på att hitta ett hem då vi har fullt i vårt hägn just nu.

Där umgås hon med Andreas barn och barnens vänner utan problem alls, så hon är inte det minsta rädd för barn utan solar sig gärna i deras uppmärksamhet, och vill gärna hänga med vad de än gör. Trixie är uppskattningsvis 5 år då hon hittades, det är en uppskattning som gjorts av veterinär baserat på tandstatus o s v.

Trixie är en lugn tik i sina bästa år som är väldigt social och framåt. Vi vet ju ingenting om hennes bakgrund annat än att hon hittades med stora skador. Hur och varför hon hamnade just där vet vi inte om alls, skadorna har inte påverkat henne i hennes attityd mot andra hundar utan hon fungerar bra med de hon träffar på hemma hos Andrea.

Hon är en underbart lurvig liten dam som söker ett för-evigt-hem, och med tanke på hennes lugna temperament så tror vi att hon kan passa i vilken familj som helst, huvudsaken är att hon blir älskad och omhuldad.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu