Tony

Född Dec 2017
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Vasile och Zoli hade stämt möte en bit nedanför hägnet för att diskutera lite kring byggnationen av rastgårdarna i nya hägnet, och de stod som bäst och räknade meter på materialinköpet när Vasile såg en liten svart hund som sprang fram och tillbaka en bit ifrån dem. Den lilla hunden var inte beredd att gå fram till två främmande män fastän de båda satte sig på huk och lockade på honom med godsaker. Vasile tog lite mer mat ur bakluckan och slängde ut lite mat till honom som han åt med god aptit, men när Vasile försökte locka honom till sig ännu en gång så travade den lilla hunden därifrån istället. Zoli som bor ca 5-6 km ifrån hägnet i stadsdelen Baciu hörde senare samma kväll hundskall från sin bakgård, och när han gick fram och drog bort gardinen för att kika ut så såg han just denna hund sitta stilla som en liten staty där på gräsmattan och ge skall uppfordrande med jämna mellanrum. Zoli kunde inte tro sina ögon, för hur kunde samma hund dyka upp just på hans bakgård och så långt ifrån där de setts tidigare samma dag? Zoli öppnade verandadörren och klev ut och lockade på honom och då kom Tony trippande fram till honom som om det var den mest självklara sak i världen. Nu ska vi ju inte förmänskliga hundar, men det var ändå just som om Tony hade haft eftermiddagen på sig att tänka över läget med vad Zoli och Vasile hade att erbjuda, och efter en stunds övervägande kommit fram till att de nog var bra människor när allt kom ikring och nu hade han bestämt sig för att anta erbjudandet om ett bättre liv. Men hur han kunde hitta just Zoli i Clujs myller av bostäder, och hitta just Zolis bakgård är och förblir ett mysterium.

Så det var så det gick till när Zoli på ett av de allra märkligaste sätten kom till vårt hägn. I hägnet har han funnit sig väl tillrätta och fungerar bra med de andra hundarna. Tony har visat sig vara en otroligt charmig liten krabat, nyfiken och framåt till sin personlighet så charmar han alla i hägnet.

Söker du en vacker hanhund i sina bästa år i ett litet format så kanske Tony är just din. Vi har inte sett några särskilda rädslor som kommer ur hans tidigare liv, utan han är en stabil kille med gott självförtroende. Vi hoppas snart få se honom här i Sverige levandes sitt allra bästa liv.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu