Tilia

Född ca 2014
Höjd 40cm
Vikt Small
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Tilia är en lite försiktig tjej som har behövt extra tid i hägnet för att bli trygg. Hon är en mild hund som inte kräver alltför mycket uppmärksamhet och därför behöver hon ett hem där hon får en chans att blomma ut. Vi ser Tilias framtida hem som ett lugnt hem utan barn och stoj och stök, eller alltför många människor som kommer och går innan hon har landat ordentligt i sitt nya liv. Hennes tidigare umbäranden har satt sina ärr på hennes själ, och hon behöver tiden för att hitta tilliten. V Hon skulle trivas bra att bo med en annan hund, men inte den stojiga stökiga typen av hund eftersom Tilia är en såpass mild själ som hon är.

Tilia hittades ursprungligen i det kommunala dödshägnet, ”Ecarisaj”, där hon höll på att förtvina och räddades därifrån av Alina och Vasile. Till en början fick man knappt röra vid henne, men idag så har hon utvecklats långt förbi det. Tilia är dock en väldigt mjuk hund som har tagit illa vid sig av sitt tidigare liv, och därför behöver hon mjukhet, trygghet och lugn för att kunna utvecklas vidare. I dag när hon har suttit på tok för länge i vårt hägn så kan hon inte komma så mycket längre i sin utveckling än vad hon har gjort.

Tillia har all potential att utvecklas till en fantastisk individ, bara hon får möjlighet att göra det i sitt eget tempo. Har du en plats för Tilia i ditt hem och kan låta henne utvecklas så vill hon hjärtans gärna komma dit.