Tic

Född Mars 2017
Höjd 50-60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Här är fina Tic. ASIPA fick ett samtal om en hund som inte sköttes om av ägaren. Han bodde på en gård, men fick inte mat och sökte sig längre och längre ut på de närliggande gatorna i Suceag i jakt på föda. Suceag är en liten by som gränsar till Cluj. Många hundar har det så i Rumänien, trots att de är födda på en gård så tas de inte om hand, och de får aldrig komma inomhus, och det har inte heller Tic fått göra. När ASIPA åkte och hämtade Tic så blev han alldeles till sig, han sprang fram och tillbaka med svansen lågt, lågt viftande och undrade var all den här uppmärksamheten innebar. Skulle någon slå honom eller sparka efter honom? Han visste inte det och var väldigt osäker stackars liten.

Tic har en lite märklig kobent ställning på bakbenen, men det är inget som handikappar honom på minsta sätt. Han är röntgad hos veterinär som också säger att det inte är något han lider av, utan sådan han är född helt enkelt.

Den första rädslan över allt det okända är något som Tic hämtat sig från idag, han är en mjuk och kärleksfull hund som har fått uppleva tuffa tag och just därför lade Alina lite extra av sin tid på honom, allt för att få honom att inse att alla människor inte vill honom illa. Alinas magiska handlag har gett resultat som det alltid gör, och nu kastar han sig fram till de människor som besöker hägnet. Svansen är alltid uppe och viftar glatt, och i honom ser vi allt det en busig och levnadsglad unghund kan erbjuda en familj. Här har vi en mjuk och fin hund som så gärna skulle bli någons allra, allra bästa vän. Vill du vara den som låter Tic upptäcka världen medan du står vid sidan av honom och visar vägen?

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu