Tiara

Född Maj 2020
Höjd växer fortfarande
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 7500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

Tiara räddades av en man som heter Cristi som fann henne och några andra hundar boende i skogen. I jakten på mat och vatten började de söka sig närmare civilisationen och närmade sig hans fritidsstuga. Han som är en sann djurvän började lägga ut mat till dem en gång i veckan när han åkte dit. Eftersom han visste om att livet som herrelös hund är svårt och han ville ta ansvar för dem så kontaktade han en bekant till Andra och bad om hjälp för att se till att de alla blev kastrerade så att inte fler oönskade valpar sätts till världen. Hundarna togs till hägnet i Suceagu där de alla blev kastrerade.

De lyckades hitta hem åt de andra hundar men inte åt Tiara och första planen var att släppa ut henne igen för att klara sig på egen tass i det vilda. Men varken Andra eller Cristi kände att det var rätt utan istället beslutades de att Tiara skulle stanna i hägnet och att vi istället skulle kunna hitta ett hem åt henne i Sverige där hon kan leva som en älskad familjemedlem, vilket vi givets sa ja till.

Tiara är en otroligt vänlig själ trots att hon levt som vildhund och inte tidigare haft någon kontakt med människor förrän hon och Cristis vägar korsades, vilket är en otrolig tur – vem vet vad som annars hade hänt med henne. Andra berättar att Tiara njuter till fullo av tryggheten i hägnet och att äntligen få bli omhändertagen. Hon är en sann prinsessa som bara inte förut har vetat att det finns en möjlighet att man faktiskt kan få leva ett tryggt liv där folk tar hand om en. Hon är en tjej med sol i sinnet som kommer mycket överens med alla människor och hundar som hon stöter på och vi tror att hon hade passat in i de flesta hem. Vi vill gärna se att hon kommer till ett hem på landet där hon kan ströva runt och ha det gott. Ett gott liv fyllt av härliga promenader, gos i soffan, smaskiga tuggben och villkorslös kärlek kommer att passa Tiara som handen i handsken. I skrivande stund (februari 2021) är hon cirka 55cm hög och kommer nog att växa en bit till. Vi vet inte exakt vad hon har för raser i sig då hon hittades i det vilda men majoriteten av de herrelösa hundarna i Rumänien är herdehundsblandsraser över flera generationer och det går att se även i Tiara.

Tiara är en sprallig tjej som kommer att älska att få komma ifrån hägnet och till någons varma och säkra famn. Den som adopterar henne kommer att få en härlig levnadskamrat som kommer att bjuda på mycket kärlek och härliga minnen. Hon är ett charmtroll av egen klass som vunnit alla i hägnets hjärtan och vi hoppas att hon också vinner ditt. Vill inte någon av er ha hennes vackra ögon tittandes upp på er med ömhet och med svansen viftandes redo för dagens skojigheter?