Tessie

Född 2013
Höjd ca 35-40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Den bedårande Tessie var en av hundarna som vi tog in i vår kastrationskampanj som vi driver för att komma tillrätta med gatuhundsproblematiken. Vi tar in hundar från gatan och kastrerar dem, och många av dem släpper vi sedan tillbaka. Det skär i hjärtat att behöva göra så då alla hundar förtjänar ett liv i kärlek, men vi har inte möjlighet att behålla dem alla i vårt hägn. Vi vet i alla fall att inga fler valpar kommer att födas in i ett lidande från den hunden. Tessie lyckades ta sig in i Alinas hjärta och hon kunde inte förmå sig att släppa ut henne igen, och då hon kom så bra överens med Ruff som togs in ungefär samtidigt så blev hon kvar och vi har lovat Alina att hitta ett riktigt bra hem till henne. Tessie är en riktigt galant liten dam med skinn på näsan och kärlek i blick. En helt underbar kombination som du förstår. Hon är också så klok som bara en gatuhund kan vara.

Söker du en mindre hund i sina bästa år som vill leva det goda livet tillsammans med dig så finns hon här. Med sin säregna teckning så fångar hon ens blick, och även om hon är lite äldre så finns det mycket kvar att ge. Hon och Ruff har väldigt kul tillsammans, och Tessie är väldigt glad i de andra hundarna och även de människor som finns i hägnet, även om Alina såklart är hennes favorit.

Tessie är en öppen och positiv hund, och vi tror att hon passar i de flesta hem och hoppas vi snart få se henne i Sverige och leva det liv som hon förtjänar.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu