Teigra

Född Jan 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Söta lilla Teigra hittades av en av de veterinärer som vi anlitar – Andreea. Hon hittade Teigra som då var enbart 6-7 veckor gammal helt ensm vid sidan av vägen. Teigra var livrädd för bilarna som susade förbi, och visste inte alls vart hon skulle ta vägen, eller vad hon skulle ta sig till. Andreea tog med henne tillbaka till sin veterinärklnik som hon driver i sitt hem, och där fick hon bo de första veckorna och få sina vacciner och leka med Andreeas barn på gården. Efter det att hon vuxit till sig lite, och hon fått de första vaccinerna så fick hon komma till vårt hägn i Suceaugu där hon nu delar kennel med flera andra valpar och unghundar och får stoja med dem om dagarna.

Teigra hade med största säkerhet blivit dumpad där vid sidan av vägen, vilket är ett alltför vanligt sätt att göra sig av med valpar till ägda hundar. Så gör man generellt sätt i Rumänien istället för att sterilisera sina hundar vilket inte alls är speciellt dyrt jämfört med här i Sverige, men det är få som lägger de hundralapparna på en hund. Då det inte fanns några andra syskon i närheten så kan vi tänka att syskonen gått under då det är väldigt ovanligt att en hund får endast en valp. Som du läser här så vet vi ju inte mycket om Teigras historia, och vi vet inte heller vem Teigras mamma eller pappa är och vi kan därför inte säga hur stor hon kommer att bli som vuxen. Hon är ingen kraftig valp idag, och vi tror därför att hon kommer att bli strax under medum eller mediumstor hund. Vi har dock haft fel förut både neråt i storlek och uppåt, så det ska du inte ta för säkert.

Är du på jakt efter en tigrerad och strålande vacker hund så kanske Teigra är för dig. Hon är väldigt social och framåt som du kan se här på filmen, och är väldigt förtjust i både andra hundar och människor som  kommer på besök och hon törstar efter uppmärksamhet och kärlek. Är hon hunden för dig så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu