Teeny

Född Juli 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Teeny och hennes mamma Darla hittades vandrandes vid vägkanten av en god vän till Alina. De såg för ynkliga ut och var i uppenbart behov av hjälp från någon så hon stannade och lockade på dem. Teeny stod bakom mamma Darla och kikade fram när hon lockade på dem, men hungern tog strax över för Darla som vaksamt gick fram för att se vad denna märkliga främling ville bjuda på, och när Darla gick fram så följde lilla Teeny strax efter. Alinas vän bjöd dem båda på det hon hade i bakluckan, och de åt glupskt av maten. När den värsta hungerna var stillad så ansåg mamma Darla att isen var bruten och hon hade inga tveksamheter att följa med, och då hade inte heller Teeny något emot att kliva in i bilen. Alinas vän tog sig ett varv extra för att se om det fanns några andra syskon till Teeny som väntade, men hittade inga andra valpar.

Sedan dess har mamma och dotter båda vistats i samma hägn, och det är ett alldeles särskilt fint band mellan dem emellan. Säkert har mammma Darla det där lilla extra tålamodet med sin busiga valp då det bara är en enda kvar. De är båda väldigt nöjda över att få mat varje dag och verkar trivas bra båda två. Men det är dags för dem att hitta alldeles egna hem.

Teeny är som du kan se en lite karbonkopia av sin mamma, hon är ju också en helt bedårande lite raggsocka som vi hoppas kommer att kunna ge sin framtida familj många härliga stunder. Långa skogspromenader och härligt soffmys är en dröm för varje hund, och vi hoppas snart få se Teeny uppleva det. Kanske är hon hunden för dig?