Tavora

Född Nov 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Tattiana och Tavora tillsammans med sin bror hittades av vår veterinär Andra och Vasile dumpade på gatan mitt i centrala Cluj. Vasile och Andra var på väg tillbaka från en veterinärmottagning till vårt hägn när de fick syn på valparna som låg intill en husvägg i en liten krullig hög. Människor passerade men ingen stannade och gav dem ett andra ögonkast ens. Vasile och Andra stannade såklart bilen direkt och tog in dem i bilen, där fick de sitta i Andras knä när Vasile gjorde en u-sväng och åkte raka vägen tillbaka till veterinärmottagningen de just kommit ifrån. Vi vill ju såklart undersöka valpar före det vi tar in dem i hägnet så att de inte riskerar smitta de hundar som ännu inte är fullvaccinerade. De här små var dock friska som små nötkärnor, och de fick komma till hägnet strax därefter. En av grundarna till vår tyska samarbetspartner har en väninna som fick syn på de här hundarna på vår instagram och tingade omedelbart Tattianas och Tavoras bror, så det är anledningen till att han inte kommer upp för adoption. Han kommer att bli tysk istället.

Hur Tattiana och Tavora nu har haft det före den dagen de dumpades som sopor vet vi inget om, men som du ser på filmen så är de lite blyga, och de är inte alls helt säkra på att Diana som fotograferar verkligen är att lita på när de nu satts ut på förgården för att få sina bilder tagna. När de är i sin välbekanta kennel så är det fullt ös på småtjejorna och de röjer, äter och sover precis som alla andra valpar. De är väldigt gosiga och vill så gärna ha lite uppmärksamhet och klappar.

Man skulle kunna tro att en pudel är inblandad på något sätt men vi vet ju inget om deras föräldrar och vad det blir för storlek på dem som vuxna. Vi tror att de blir mellanstora, men vi har haft fel förut så det är inget vi garanterar. Vi tror inte heller att de fäller, men det är väldigt svårt att avgöra sådant i en hägnmiljö. Vad vi kan säga med säkerhet är att det kommer att bli lite pälsvård involverat i framtiden för deras familjer.

Fastnar du för någon av de här gosakerna så är du varmt välkommen in med en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu