Taffy

Född Juni 2018
Höjd ca 55 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

När Alina och Christina var på väg tillbaka till hägnet i Suceuagu efter att ha åkt på ett ärende inne i Cluj så såg de en vacker tik som letade efter mat i diket intill motorvägens avfart. Lastbilar och bilar for förbi henne i höga hastigheter, alla utan att ens lätta på gasen. Alina och Christina stannade bilen och klev ur, Alina hade hjärtat i halsgropen av oro för att något skulle hända, och hon skyndade sig att ta fram ett koppel från baksätet och gick ut och fångade in tiken i det med hjälp av lite godis, och först efter det att hon visste att Taffy var säker så hällde hon och Christina ut mat åt den svultna tiken på marken, och som du kan se på videon så slukade hon den med en blygt viftande svans, helt extas över att ha all denna mat framför näsan och Christina kunde inte hälla ut den fort nog. När Taffy fått äta sig mätt så fick hon såklart åka med tillbaka till hägnet för att få hjälpen till ett nytt liv.

Nu har hon börjat finna sig tillrätta i hägnet, och som du ser på bilderna så behöver hon lägga lite mer kött på benen, men varför vänta med att lägga upp en sån här ljuvlig tjej? Hon är en mild tik som inte gör så mycket väsen av sig och hon kommer bra överens med de andra hundarna som hon träffar på gården vid rastningarna och dagens språngmarsch. Taffy är hemskt kelig och gosig, och är ännu lite blyg som om hon inte riktigt ännu har förstått att det finns väldigt snälla människor ute i världen, men nyfikenheten och längtan efter närhet tar ju överhanden som du kan se när vår fotograf Diana är på besök för att ta lite bilder på henne.

Vi uppskattar att Taffy är född sommaren 2018, så hon är inte så gammal och hur det kom sig att hon befann sig där vid vägen det vet vi inte. Vi förmodar att hon levt på egen tass ganska länge, och haft svårt att klara sig då hon var så mager.

Vill du ge Taffy en chans till ett lyxliv i kärlek och omtanke, kan du erbjuda ett för-evigt-hem och härliga promenader och häng i soffan om kvällarna? Då är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan på den här godingen.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu