Suky

Född 2015
Höjd ca 50cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4500kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Tillgänglig

När Alina var på väg till vårt hägn i Fantanele så såg hon en vacker vit hund vid sidan av vägen en bit in i skogsbrnent och Alina stannade bilen och klev ut. Tiken som vi nu har döpt till Suky var väldigt, väldigt hungrig och Alina som alltid har mat med sig i bakluckan gick och hällde ut ett rejält mål mat till Suky som glupskt åt upp allt. Efter det att hon ätit sig mätt så blev hon så hjärtans glad och lättad över att vara mätt i magen som du ser på den här filmen, det var inga som helst problem med att få in henne i bilen, utan tvärtom var hon väldigt nyfiken på allt. Vi vet inte hur det kom sig att Suky vandrade runt där på egen tass. Hade hon blivit dumpad? Hade hon kanske klarat sig själv under en tid? Vi vet inte alls utan kan bara gissa.

Suky är som du ser en ljuvligt positiv och glad tjej i sina bästa år med en alltid lika glad knorr på sin svans. Hon vill så gärna ha uppmärksamhet, närhet och kel. Hon har nu ätit upp sig en del och bor tillsammans med Dixon i hägnet och de två har det bra tillsammans. De delar hundkojan om nätterna och snurrar ihop sig i halmen och håller varandra sällskap. Suky kommer väl överens med alla hundar hon träffar på när hon släpps ut för den dagliga språngmarschen vid rastningen. Tillvaron i hägnet är ändå bedövande tråkigt och enahanda även om det är tryggt, och vi önskar verkligen få se Suky komma till ett hem där hon kan få det som varje hund behöver, inte bara sitta i tryggt förvar hos oss.

Suky är en försiktig tjej som behöver ett hem där man har den extra tålamod och kärlek som hon behöver för att kunna blomstra ut och våga ta för sig av världen. Vi vill så gärna hitta den adoptör som med lite tid och tålamod kan visa henne livets alla fina sidor. Vi vet från tidigare adoptioner av liknande mjuka hundar som farit illa att det är just tålamod och förståelse som gör susen, och att det också för rätt adoptör finns en enormt tillfredställese i att hjälpa en hund på det här sättet.