Stjärna

Född Dec 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Blenda, våran fyrfota hjältinna som är mamma till lilla Stjärna, hittades på ett fält strax utanför en by några mil utanför Cluj. Vasile fick ett samtal från en kvinna som hört talas om vårt arbete, och hon berättade att ute på ett fält strax utanför byn så fanns det en hund med små valpar, och kvinnan undrade om Vasile kunde komma och ta hand om tiken och hennes små. Det här var på sen eftermiddag så det var först dagen efter som Vasile åkte till platsen för att rädda Blenda och hennes valpar, när han kom fram och närmade sig så såg han att av de tre valparna var det bara en som fortfarande var i livet. De andra två valparna var tyvärr bortom all räddning och redan döda. Inom parantes sagt så är det just detta fruktansvärda lidande som små valpar möter under korta levnadsveckor som gör att vi arbetar så intensivt med kastreringskampanjer. Hursom, Vasile lockade in lill Stjärna och när hon pep till förskräckt av att helt plötsligt befinna sig i någons famn så kom Blenda som ännu hållit sig på lite avstånd farande för att se vad hon kunde göra för sin enda återstående lilla valp, och då gick det lätt att ta in henne också. När båda var tryggt inne i transporten fick Blenda passa på att få sig massor med mat på sin färd tillbaka till ASIPA. Sjtärna var vid hennes infångande inte mer än ca 3 veckor gammal så hon fick fortfarande nöja sig med den mjölk som Blenda kunde ge.

Stjärna har haft den för rumänska valpar stora förmånen att faktiskt växa upp med sin mamma som hon har haft en stor trygghet i, och hon har verkligen varit en fantastiskt tålmodig och fin mamma, och hur mamma Blenda ser ut det vet vi, men Stjärna liknar inte henne alls så vi gissar att den okända pappan är den hon liknar mest. Eftersom vi inte vet hur pappan ser ut så kan vi inte heller sia om hur stor Stjärna blir när hon blir en vuxen hund, men Blenda är en mediumhund.

Söker du en underbar pälskling så kanske Stjärna är för dig? Hon är en fantastisk valp med de vackraste ögon man kan tänka sig, och jag tror inte att man lyckas säga nej till dem hur gärna man än vill ha den viljestyrkan.