Starsky

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Starsky och Hutch hittades tillsammans med ett tredje syskon på en vägkant utanför ett industriområde i utkanten av Cluj. Vasile fick ett telefonsamtal från en väktare som var bekant med vårt arbete för hundarna och tyckte synd om de små dumpade valparna. Väkaren som patrullerar området hade inte sett dem tidigare, och han hade inte heller sett till någon hund som skulle kunna vara deras mamma, och när han kom för en runda på morgonen så låg de där. De hade alltså dumpats där av någon som hade en ägd hund som de inte bekymrat sig med att kastrera, och när de små valparna började ställa till med oväsen och vilja ha mat så är det sorgligt nog en vanlig företeelse att de lastas in i en bil och lämnas åt sitt öde någonstans. Det är så många valpar som dör på det här sättet, valpar som vi eller andra inte hittar eller som helt enkelt blir ignorerade av förbipasserande och så småningom dör en eländig för tidig död.

Som du läste så var det tre valpar, men det tredje syskonet insjuknade i Parvo och dog tyvärr så det är bara Starsky och Hutch som blev kvar. De är båda två precis så livfulla och spralliga som valpar ska vara. De har ett litet eget hägn där de röjer runt med varandra om dagarna. Om natten kryper de ihop mot varandra i halmen i hundkojan som de delar, där är de varandras trygghet. Mat har de gott om, de äter av det valpfodret som vi fått donerat här i Sverige och som går tillbaka med transporten en gång i månaden.

Vem mamman och pappan är vet vi ju inte som du förstår, och därför kan vi inte heller säga hur stora de kommer att bli när de är vuxna. Vi tror, baserat på deras storlek nu, att de kommer att bli små mediumstorlek, men vi har haft fel förr åt både det ena och det andra hållet.

Söker du en charmig valp som du kan ge villkorslös kärlek i hela dess liv? En valp som har haft en svår start men som inte låter sig bekomma av det, utan som i full fart vill upptäcka världen. Då kan någon av de här otroligt positiva och goa syskonen vara något för dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu