Starla

Född 2012
Höjd 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Starla hittades i januari vandrandes på en liten byväg som Alina passerade (du ser bilden här från när Alina hittade henne). Hon stannade bilen och lockade på Starla som var väldigt tveksam till att komma fram till henne, det var väldigt tydligt att Starla på goda grunder hade en väldigt misstänksam hållning till människor, och hon tvekade tydligt inför att en människa kunde bidra med något gott till hennes liv. När Alina lockade på henne med mat så kom hon fram till slut när hungern översteg rädslan. Under tiden som hon kastade sig över maten som bjöds så strök Alina henne över pälsen och kände tydligt att hennes revben stack ut under den lurviga pälsen, efter det var det ingen tvekan och hon bestämde sig för att ta med henne tillbaka till hägnet. Med lite övertalning så fick Alina med sig Starla in i bilen och så var ytterligare en hundsjäl räddad.

Nu finns Starla i tryggheten i vårt hägn, och där visar hon att hon är en väldigt mjuk och försiktig tjej. När vår fotograf Diana kommer på besök för att ta hennes bilder så sitter hon alldeles stilla och vill inte riktigt röra sig, hon tar emot Dianas smekningar men är väldigt avstängd och visar tydligt att hon inte litar på henne i hela sitt hundspråk. Med Magda som sköter om henne i hägnet är hon mycket mer öppen, och då hon känner henne väl vid det här laget så kommer en helt annan Starla fram. Hon fungerar fint med andra hundar och kan gärna bo med andra hundar.

Den som vinner Starlas förtroende kommer att ha en ljuvlig äldre hund till sällskap, och hon är så underbart mjuk och känslig. För att Starla ska kunna blomma ut efter år av det hårda livet så tänker vi att hon skulle må bäst i ett hem utan små barn och inte heller bo i ett alltför livligt hem med ett intensivt socialt liv, vi tänker också att hennes framtida hem ligger lugnt beläget och inte i centrala delar av städer. Har du den förståelsen för hennes bakgrund, har du tålamodet att vinna hennes förtroende och massor av kärlek att ge till en sargad själ så finns Starla här för dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu