Spencer

Född 2019
Höjd ca 40cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

I mitten av maj 2020 när vår veterinär Andra var påväg till Suceava upptäckte hon goa Spencer vid sidan av vägen. Hon har ett enormt hjärta och kunde inte bara vända blicken bort från en hund i nöd.  Spencer stod där alldeles utmattad, utsvulten och törstig, för honom måste det ha varit som att se en hägring när Andra dök upp och gav honom vatten. När hon kallade honom till sig kom han springandes med svansen viftad, han var överlycklig att hans räddning äntligen kommit. Vi vet inte exakt hur det kom sig att Spencer var där den dagen men runt hans hals kan man se märken efter kedja som har suttit där. En teori Andra har är att han har levt på den kedjan hela sitt liv och kanske lyckats ta sig loss eller har dumpats då man inte längre vill ha honom som vakthund.

Han hoppade snällt in i bilen och installerade sig som den bästa medpassageraren man kan ha, han satt där glatt hela vägen hem till Andra där han fick sova en natt innan hon tog med honom till hägnet. Även hemma hos henne var han den ljuvligaste gästen som var lugn och go när han kom till en trygg plats. Nu har han fått komma till vårt hägn där han lever i en kennel tillsammans med några av våra andra vovvar. Andra berättar att han är definitionen av en liten solstråle som sprider glädje till alla runtomkring honom. Han älskar att äntligen få vara fri från sina kedjor och få spralla runt med de andra vovvarna. Han är ju helt underbart charmig med sina vackra, kloka, olikfärgade ögon som når ända in i själen på en.

Han är full av energi och glädje precis som man kan vänta sig av någon som fått livet utbytt från ett helvete till ett paradis som hägnet just nu är för honom. Nu vet ju inte Spencer att det finns ett ännu bättre liv att få här i Sverige där han inte behöver sitta i ett hägn och försöka komma längst fram i kön när någon har en minut över för lite gos och kel, ett liv som innebär promenader, soffhäng, goda ben och sällskap och kärlek. Vi är överförtjusta i den här killen som hela tiden går med ett leende från öra till öra.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu