Sonny

Född Mars 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

De små valparna  Sonny, Smokey och Skipper hittades dumpade vid vägrenen inte långt från hägnet i början av maj. En granne som bor en bit från hägnet ringde och berättade att när de kom hem från jobbet på eftermiddagen hade hört gnyn från ett dike som löper utanför deras hus. Deras yngsta dotter hade gått fram och sett de tre små valparna sitta i diket och tittat sig förvirrat omkring. Det är relativt vanligt att vi hittar valpar på det här sättet. De har förmodligen fötts av en gårdshund och börjat bli till besvär när de närmade sig sex-sju veckor och då har man helt sonika lastat in dem i sin bil och åkt tillräckligt långt för att mamman inte ska hitta dem, och de inte ska kunna ta sig tillbaka till mamman. Det är så djupt tragiskt och det är en situation som vi arbetar med att försöka förhindra i framtiden med våra olika kampanjer på plats i Rumänien. Men de här valparna hade i alla fall turen att bli hittade av någon som ville dem väl, och de slapp ödet att hjälplösa dö där i diket.

De här valparna som alla andra valpar lever här och nu, och obekymrade om sitt öde sprallar de runt och vill leka allt vad de orkar tills dess att de stupar och somnar. De är med andra ord precis som alla andra valpar, och de är sociala och vill gärna klättra på de människor de träffar i hägnet i jakt på lite uppmärksamhet. När vår fotograf Diana kommer in i hägnet så klättrar de över hela henne och vill bara busa och få lite lek och kärlek. De är ju valpar och valpar är det alltid full fart på – det är precis som det ska vara.

Vi vet ju inte vem varken mamman eller pappan är, men vi tror att den här lilla syskontrion kommer att bli små eller medium stora. Vi har blivit förvånade förr när valpar har växt så det finns absolut inga garantier kring deras storlek, utan det är än så länge bara en gissning.

Söker du en bästa vän för livet och faller för någon av de tre charmörerna i den här syskontrion så kan vi meddela att i Juli så kan de komma till Sverige och få möta den svenska sommaren.