Skipper

Född Mars 2019 - Finns i Strängnäs
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Skipper kom till Sverige 13 juli som adopterad hund men familjen upptäckte snart en allergi och därför finns Skipper i ett familjehem och söker med ljus och lykta efter ett för-alltid-hem som han kan landa i. Han är en riktigt glad valp som inte har några problem med något som kommer i hans väg. Han är ju ännu så pass ny här i Sverige så han har ju inte hunnit träffa på allt. Han är nästan helt rumsren, älskar lek och bus som alla andra valpar och vill gärna vara med på allt då hela världen är ett äventyr. Åker bil gör han utan några konstigheter heller. Söker du en goding som du kan hälsa på här i Sverige så kanske Skipper kan vara något för dig?

Hans bakgrund är sorgligare än vad man kan tro. I Cluj hittade man de små valparna Sonny, Smokey och Skipper dumpade vid vägrenen inte långt från hägnet i början av maj. En granne som bor en bit från hägnet ringde och berättade att när de kom hem från jobbet på eftermiddagen hade hört gnyn från ett dike som löper utanför deras hus. Deras yngsta dotter hade gått fram och sett de tre små valparna sitta i diket och tittat sig förvirrat omkring. Det är relativt vanligt att vi hittar valpar på det här sättet. De har förmodligen fötts av en gårdshund och börjat bli till besvär när de närmade sig sex-sju veckor och då har man helt sonika lastat in dem i sin bil och åkt tillräckligt långt för att mamman inte ska hitta dem, och de inte ska kunna ta sig tillbaka till mamman. Det är så djupt tragiskt och det är en situation som vi arbetar med att försöka förhindra i framtiden med våra olika kampanjer på plats i Rumänien. Men de här valparna hade i alla fall turen att bli hittade av någon som ville dem väl, och de slapp ödet att hjälplösa dö där i diket.

Vi vet ju inte vem varken mamman eller pappan är, men vi tror att den här lilla syskontrion kommer att bli små eller medium stora. Vi har blivit förvånade förr när valpar har växt så det finns absolut inga garantier kring deras storlek, utan det är än så länge bara en gissning.

Söker du en bästa vän för livet och faller för någon av de tre charmörerna i den här syskontrion så kan vi meddela att i Juli så kan de komma till Sverige och få möta den svenska sommaren.