Shayla

Född ca Mars 2019
Höjd ca 30 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Vasile fick syn på sötnosen Shayla på gatan i Clujs förorter. Det var en dag med blötsnö strax över nollgradigt och en liten hund som Shayla som lever på egen tass har inte mycket att sätta emot i sådana väder, Vasile såg också att hon var väldigt underviktig och förstod att det här var inte en ägd hund på vift utan någon som var i behov av hans hjälp så han stannade såklart och visslade lite på henne. Först så stod hon tveksamt kvar men när han började skaka lite på en godispåse så kom hon rusande så uppenbarligen vet hon vad det kan betyda. När Vasile tagit med henne i bilen och sedan kommit till hägnet så kontrollerades om hon hade något chip men det har hon inte. Det är lag på att chipmärka hundar i Rumänien så det fanns ingen ägare att spåra, förmodligen har hon avvisats från sitt tidigare hem vilket dessvärre är vanligt i Rumänien för såväl valpar som vuxna hundar. Mat hade hon ju tydligt inte heller fått på länge så hon är litet av ett matvrak och har snabbt ätit upp sig till rätt matchvikt.

Shayla är en social, nyfiken och kärlekstörstande tjej i en behändig storlek. Vårt team i hägnet upplever henne som framåt och väldigt lyhörd. Hon har som du ser ett väldigt spel med sina öron som är lite både upp och ner, åt sidan och fram lite beroende på vad hon fokuserar på.

Vi tror att Shayla kan bo och finna sig tillrätta både på landet och i stan. Hon är en morsk tjej som skulle må väldigt bra av att få någons odelade uppmärksamhet och vi hoppas att snart få välkomna henne till Sverige och hennes för-alltid-familj som kan ge och få kärlek i mängder.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu