Shana

Född 2015
Höjd ca 50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Shana har det där raggiga underbara utseendet som vi bara älskar med vackra kloka ögon. Hon har levt i utkanten av Cluj på gatan fram tills den dagen hon blev infångad och togs till dödshägnet. Hennes öde innan dess vet vi inte något om, förutom att vi kan se att hennes förtroende för människor har fått sig en allvarlig törn.

Här är en levnadsglad pigg unghund som inte vill något annat än att leka och studsa runt utan bekymmer, men Shana vet inte ens att något sådant finns. Hon har levt länge nu i dödshägnet Ecarisaj och där har hon suttit själv i kennel nr 92. Anonymt och med alltför lite mat och absolut ingen uppmärksamhet. När vi såg henne så visste vi att där kunde vi inte lämna henne, för någonstans i Sverige så finns hennes hem också. Det hemmet behöver ha tålamod och kärlek att ge henne, för Shana är lite skygg och litar inte riktigt på människor, men hon längtar efter närheten. När vi kommer in till henne så vill hon så gärna bara vara nära när hon långsamt och försiktigt tassar fram för att sträcka fram huvudet för att bli lite smekt.

Till en början var Shana väldigt skygg i hägnet, men hon har utvecklats och vågat få förtroende för människorna där. Hon är en mjuk hund som har tagit illa vid sig av sina tidigare erfarenheter, och vill man adoptera henne så ser vi att man bor i ett lugnt hem utan småbarn och ett stort socialt liv. Shana behöver lite extra tid och tålamod, och lugn och ro. Shana skulle älska en tillvaro med härliga skogspromenader där hon får känna mossan under tassarna, och en varm skön säng att få gosa in sig i om kvällarna. Hon kommer att vara ett underbart sällskap till dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu