Sepia

Född Juni 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2018

Sepia och hennes syster Amaretti hittades i en kartong utanför hägnet. Det är inte lätt för Alina att höra vad som försiggår utanför hägnet med tanke på ljudbilden inne i hägnet så det är inte konstigt att hon blev väldigt överraskad när hon öppnade grinden för att åka iväg på ett kort ärende och såg en kartong framför grinden. Redan innan hon klivit ur bilen förstod hon vilken syn hon skulle möta, för som många gånger förut hade någon lämnat hjälplösa valpar framför hägnets portar. Där i kartongen låg två stycken livrädda valpar, Amaretto och Sepia. De hade kissat ner kartongen i ren rädsla men hade inte gjort några försök att ta sig ut därifrån. Det är vad rädslan ofta gör med oss människor också – den förlamar – och där låg de två syskonen och inväntade sitt öde. Som tur var hamnade de under Alinas och Vasiles beskydd och ges nu en chans till ett liv i kärlek och trygghet.

Vi vet inte alls vilka Amarettis och Sepias föräldrar är, eller hur de ens ser ut. Det vi vet är det vi ser; två fantastisk spralliga och underbara små valpar som lever för dagen och gärna tar tillvara den chans till bus de har. Kommer det in en fotograf och försöker ta lite bilder så gnager de förtjust på hennes skosnören. Sepia är lite större än sin syster så ser du skillnad på dem.

Är du den här lilla godingens framtida familj? Vill du ge en underbaring en chans till ett liv i riktig trygghet så har du här en tacksam vän för livet som är på jakt på uppmärksamhet och kärlek.