Savannah

Född April 2018
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Systrarna Magnolia och Savannah hittades vid en vägkant som så många andra hundar som inte är önskvärda. Det är en historia vi berättar om och om igen här på vår sida. Det som skiljer de här systrarna åt från många av de valpar vi hittar är att de här systrarna har problem med sin benställning. Magnolia har ett större problem än systern Savannah som har mindre problematik, i dagsläget är det inget som påverkar någon av dem utan det är som du ser på filmen full rulle. Det här är inte några skador som de har ådragit sig i sitt korta liv, utan det är något som vi bedömer är medfött. Det kommer att påverka dem i vuxen ålder, och det blir förmodligen så att deras liv inte kan bli så långt som andra hundars om problematiken kommer att bli för stor för dem. Det finns alltid saker som man kan göra för att underlätta för en hund med problematik, och det är viktigt att vara medveten om att de kräver det där lilla extra i sitt liv.

Livet kommer utan garantier, och även om vi alla vill ha våra hundar med oss länge och inte vill stå inför risken att förlora dem för tidigt, så är ju adoptionprocessen i sig att ge en hund chansen till ett bättre liv. Vi hoppas hitta en adoptör som kan finna i sitt hjärta att ge de här förtjusande systrarna chansen att uppleva något annat i sitt liv än den oändliga tristessen i ett hägn. Hägnlivet är i och för sig tryggt, och det finns alltid mat för dagen och har de riktigt stor tur kanske någon tar sig några minuter för att umgås med dem, men mer än så blir det inte.

Båda systrarna är små till växten, och kommer att vara små hundar även som fullvuxna.

Du ser här på filmen hur otroligt exalterade de blir av uppmärksamheten från vår fotogra Diana när hon kommer på besök. De här tjejerna kommer att bli fantastiska livskamrater för någon, så vi har förtröstan i att någon ser förbi deras handikapp och vill ge en sådan här hund en chans att uppleva kärleken, och det är alltid så att vi får mångfalt tillbaka i kärlek från våra hundar jämfört med vad vi ger. Här är en film till, och här är en till.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu