Sasha

Född 2016
Höjd ca 65cm
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Vi vet i princip ingenting om Sashas bakgrund från innan hon kom till oss förutom att hon hittades ensam och övergiven av Alina, när hon såg henne var hennes långa vackra päls full av smuts och knutor och det var tydligt att ingen brytt sig om henne över huvudtaget. Vår fotograf Diana sa något väldigt klokt som vi verkligen håller med om ”bakgrundshistorierna även om vi aldrig kommer få dem berättade till oss av hundarna själva, är ofta ganska lika men de spelar egentligen inte störst roll. Det som räknas är det faktum att det är en hund som var i nöd,som räddats med vetskapen om att vi kan ge dem möjligheten att komma till ett föralltid-hem och vi är medvetna om hur älskade de kan bli av sin framtida ägare”.

Vi kan endast spekulera, kanske har hon varit en ägd hund som man som åkt iväg och övergivit då man tröttnat på ansvaret över att vara djurägare eller så har hon satts ut för att vakta en fårhjord men hungerskänslan har drivit henne för att leta efter något att äta och sedan har ingen brytt sig om att kolla vart hon tagit vägen. Tyvärr är båda dessa alternativ allt för vanligt i Rumänien och det är hjärtskärande att hundarna behandlas på detta vis, men för många inte alla men en majoritet av folket så ses inte hundarna som människans bästa vän utan som det bästa redskap för att utföra olika jobb så som att vakta en flock får eller en bostad. Om man anser att hunden inte uppfyller de krav man satt på dem så byter man helt enkelt ut dem istället.

Vackra Sasha är en vänlig och nyfiken tjej som gärna utforskar nya ställen utan bekymmer. Hon drivs av en valplik levnadsglädje trots att hon är fyra år gammal och vi tror att den som adopterar henne aldrig kommer att ha en tråkig stund med denna raring. Både vår fotograf Diana och Alina har endast jubelord att säga om Sashas vänlighet, varenda människa som hon stöter på får ta del av den kärlek som finns inom henne. Hon har så mycket värme som hon vill dela ut till alla i hopp om att de kommer att dela det med henne och ge henne detsamma tillbaka. Vi hoppas att kära Sasha snart finner sin egen familj som kan ge henne det liv och den behandling som hon så längtar efter och förtjänar, hon är verkligen en ljuvlig tjej som kommer att göra någon väldig lycklig över att få dela sitt liv med henne.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu