Samina

Född Sept 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Charmigare och mer levnadsglad hund får man ju leta efter. Hela denna hunden är bara ett enda stort leende och det har Samina varit sedan den dagen Vasile fick syn på henne i byn Baciu som ligger en bit från hägnet. Han fick syn på henne när hon helt ensam försökte välta en soptunna efter bästa förmåga. Magen skrek tydligt av hunger, och hon var på tok för mager men likafullt en solstråle. När Vasile stannade och lockade på henne med lite mat så praktiskt taget golvade hon honom av lycka när hon kom springande med lättade glädjeskutt. Att få in henne i bilen var ju inga svårigheter alls, det här var en tjej som inte tänkte släppa den snälle Vasile ur sikte. När hon väl kom till hägnet så fick hon bo samman med bl a Bellona, så det är verkligen två små solstrålar som kamperar ihop, Samina har trots ett riktigt tuff början på livet ändå behållt en tilltro till oss människor och har ingen sorg i sikte i sitt nya trygga liv i hägnet.

Förutom att vara enastående vacker så är hon ju väldigt positivt sinnad, hon har huvudet rejält på skaft också den här sötnosen, och vi tror att med henne har man nog inte en tråkig stund i livet, för det här är en riktig spelevink med glimten i ögat. Hon är dryga 8 månader på bilderna här och vi tippar nog inte att hon kommer att växa så vansinnigt mycket mer, men några cm till kan det nog bli. Vi har ju som du förstår inte en aning om hur stora hennes föräldrar är.

Söker du en solstråle i ditt liv så kan nog den här donnan vara något och vi ser inga begränsningar i hennes framtida hem, utan tror att med lite varsam miljöträning kan hon bo nästintill varsomhelst. Nu trivs ju alla hundar med att ha naturen inpå sig eller i alla fall att få gå på lite skogspromenader nu och då. Samira skickar en hälsning och säger att hon är redo för nya äventyr och undrar när just hennes hem ska få syn på henne!

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu