Sadie

Född 2017
Höjd ca 60 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Sadie hittades av Alinas mamma och det är nog från henne som Alina har ärvt sitt stora hjärta då hon och mamman räddat och hjälpt hundar hela livet. Sadie levde på gatan och har förmodligen gjort det hela sitt liv vad vi kan förstå, och att hon har fått flera valpkullar är klart, och när hon hittades hade hon relativt nyligen fått valpar och dessvärre hittade Alinas mamma inte så långt ifrån där Sadie var två döda valpar som förmodades vara hennes. De var bortom räddning, men det var inte Sadie, utan hennes liv gick att hjälpa till en framtid. Sadie hukade sig väldigt när Alinas mamma kom fram till henne och hon var väldigt noga med att visa sin undergivenhet samtidigt som hon så gärna ville ha kärlek, och vände upp magen för att få lite klappar. Hon var sårig och märkt av sitt liv på gatan och såklart väldigt, väldigt mager så med hjälp av lite mat så kunde Alinas mamma snart få in henne och ta med henne.

Sadie är trots sin stora storlek (som man kanske förknippar med lite tuffare hundar) som du redan förstått en väldigt mjuk tik, och den här mjuka tiken har farit illa av människor och är väldigt undergiven när hon träffar nya människor. Du ser det på bilderna här när Diana kommer till hägnet för att fotografera henne, att hon gärna nästan kryper fram för att få kärlek, så hon gör allt för att visa sig liten och ofarlig. Du kan se på den här filmen.

Sadie behöver en kärleksfull familj som kan hjälpa henne att få lite bättre självförtroende och också kan visa henne på ett fint sätt att människor faktiskt kan vara att lita på. När Sadie känner sig trygg så är hon väldigt framåt och full av livsglädje, och vi önskar se henne i en familj där hon verkligen kan få växa till den busfia som hon är där bakom sin skygga lugg och som också ser det hjärta av guld som hon har.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu