Sabella

Född Jan 2019
Höjd ca 40 cm
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Sabella hittades springande i ett villakvarter strax utanför Cluj, och Alina som kom åkande i snöslasket och såg den lilla tiken stannade bilen direkt, och Alina som har ögon för alla hundar såg genast att tiken inte mådde bra alls. När hon klivit ut och satt sig på huk och lockat henne till sig (du ser bild på henne här nedanför som Alina tog då), så kände hon under den lite rufsiga pälsen att därunder var det bara en lite mager skrutta med revbenen som tydlig kändes. Hon tog Sabella i famnen och satte in henne i bilen vilket hon fann sig i utan konstigheter. Alina ville inte ta med henne till hägnet när hon misstänkte att hon var sjuk så hon åkte till en veterinärklinik som hon känner till där man undersökte Sabella och tog prover, och det visade sig att hon hade Parvo så Sabella fick stanna kvar på kliniken och få behandling för virussjukdomen.

När hon friskförklarats och tvättas ordentligt och även fått äta upp sig lite på kliniken så kom hon till vårt hägn i Fantanele där hon finns idag. Hon är en lite försiktig tik som är väldigt kärlekstörstande och vill hemskt gärna vara nära, men det är också tydligt i hennes försiktighet att hon råkat illa ut av människor under sin tid på gatan. Det är fullt med bus i den här tjejen och hon är väldigt sugen på att upptäcka världen. Vi märker tydligt att hon har huvudet på skaft, och är en intelligent liten hund och när hon får lite självförtroende och en trygg familj så vågar vi lova att med henne så kommer man inte ha en tråkig stund.

Är du den som vill ge den här lilla raggsockan en chans till ett andra liv och skulle du se fram emot att ha henne som sällskap i soffan och på lite härliga skogspromenader så är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu