Roxana

Född 1 mars 2020
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hona
Adoptionskostnad 5900
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Denna söta flicka heter Roxana och hon hittades alldeles ensam vid sidan av vägen av en kompis till Alina. Även kompisen har ett stort hjärta som brinner lite extra för djurens välfärd och hon kände inte att hon bara kunde åka förbi och lämna den lilla valpen där på egen hand. Så hon tog med sig den till Alina för att be om hjälp att ta hand om valpen och hitta ett hem åt henne.

Hur det kommer sig att Roxana var där ensam vet vi inte, kanske har hon blivit dumpad som så många valpar innan henne. Det är som ni nog vet en tragisk och vanlig företeelse i Rumänien att när de oönskade valparna som ens okastrerade hund fått, börjar göra väsen av sig och behöva foder istället för di så åker man iväg och dumpar dem för att man ska slippa att behöva mata ytterligare en liten mun.

Nu är Roxana trygg i vårt hägn och delar kennel med några av våra andra valpar och jösses vilka små busar de alla är. De spenderar dagarna med att varva brottning, att sova och att äta. Hon har superkul men ett hägn är inte ett riktigt hem och snart kommer den tråkiga miljön som det trygga hägnet erbjuder inte vara tillräckligt. Tänk då att få vara den som erbjuder henne ett eget och kärleksfullt hem där hon kan leva sitt bästa hundliv, vilken dröm det kommer att få vara för henne. Vi hoppas att hon snart får komma till sitt föralltid-hem.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu