Roslyn

Född Okt 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad tik
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Sötnosen Roslyn är den enda överlevande valpen till mamma Regina. Regina har i flera veckor sökt sig till Alina för att försöka få lite mat i sin utsvultna kropp när Alina kommit upp till hägnet. Mamma Regina hade i alla fall lyckats hålla liv i lilla Roslyn, trots de hårda förhållanden som råder uppe i bergen för en hund som lever på egen tass. Du ser mamma Regina i svårt skick när hon svansar runt Alina i jakt på mat. Som du ser i den här filmen är hon svårt ankommen av undernäring, för många valpar och loppor. Både mamma Regina och dottern Roslyn räddades in till hägnet bara ett par dar efter filmen togs och de har fått bo inomhus i hägnet eftersom mamma Reginas päls kvarvarande päls var så tovig så att den behövde rakas ner, och de behöver värmen inomhus så länge. Om dagarna får dock Roslyn vara ute då och då och hänga med jämnåriga Rico och busa loss som bara valpar kan med varandra, men snart så tröttnar nog mamma Regina på sin stojiga valp och hon får flytta ut på heltid.

Mamma Regina är runt mediumstor och även om vi inte vet hur stor pappan är så tror vi nog att hon blir i storlek med sin mamma, men det är inget vi kan veta helt säkert.

Söker du en ullig och tussig sötnos som kommer att växa upp till en strålande vacker hund så kanske denna goding kan vara något för dig.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu