Rico

Född Okt 2019
Höjd växer fortfarande
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

En morgon när hägnet vaknade till liv och Christina som sover där och ser till att alla våra hundar är trygga om natten och ingen försöker ställa till något tog en morgonrunda i hägnet så låg det en gnyende liten valp innanför stängslet. Någon hade antingen slängt den över stängslet eller på något sätt lyckats trycka in den under grindarna under natten. Det låter hemskt, och det är hemskt, men med rumänska mått mätt så var det ändå någon som brydde sig tillräckligt om den lilla valpen för att ge honom en chans till ett bättre liv. Det är så många hundar vi hittar utslängda i diken, på motorvägen, ute i obygden o s v där de är helt chanslösa. Här var i alla fall någon som var beredd att faktiskt ta sig till ett hägn, och tillvägagångssättet var långt ifrån idealiskt, det skriver vi under på, men någon brydde sig i alla fall lite, lite grann.

Den lille plutten Rico var dock tagen från sin mamma alltför tidigt, och man har satt ihop honom tillsammans med mamman Regina och hennes dotter Roslyn. Regina har just kommit in i hägnet tillsammans med Roslyn och de blev en riktigt bra surrogatfamilj för Rico. Regina är en väldigt fin mamma till sin enda överlevande valp Roslyn, och hon hade en plats över i sitt hjärta för Rico som fått dia henne också.

Nu lever den lilla bonusfamiljen tillsammans och det går hur bra som helst. Regina kommer nog snart tröttna på de stojiga valparna som lever om precis som valpar ska.

Vem mamma och pappa är till Rico vet vi ju såklart inte, och därför kan vi inte sia om hans storlek när han växt klart. Vi tror medium, men riktigt säker kan man aldrig vara förrän de är vuxna.

Fastnar du för den här underbaringen så är det bara att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu