Ricky

Född 2015
Höjd ca 45-50 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 4 000 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2019

Föreningen Hundar söker Hems arbete går inte bara ut på att adoptera hundar, utan vi försöker även påverka situationen för hundarna i Rumänien. Det enda långsiktiga sättet att komma åt det är genom kastrationskampanjer som finansieras av donationer och eventuella överskott på adoptionsintäkterna. När Ricky kom in till vårt hägn var när kampanjen med att kastrera gatuhundar riktades mot slumområdet Pata Rat som omgärdar Clujs soptipp. I Pata Rat lever både människor och hundar under usla förhållanden och det är fruktansvärt att se. Ricky togs in till vårt hägn för kastration men återvände aldrig till gatan. Det är tyvärr så att vi inte kan behålla alla hundar, utan släpper tillbaka dem på gatan, men Ricky letade sig långt in i Alinas hjärta när han återhämtade sig efter kastrationen. Hans charmerande och öppna sociala sätt inte bara charmade Alina utan gav honom chansen till att hitta ett hem i Sverige och på så sätt blev han kvar i vårt hägn ASIPA.

Ricky har en benskada på höger fram som du kan se på bilderna. Det är förmodligen ett benbrott som har fått självläka. Du ser på en av bilderna hur hans ena framben är lite förvridet. Vad vi hoppas på är att någon underbar människa kan se att även en hund som inte är helt perfekt i allt kan få en chans till det goda livet i Sverige. Vi har en del hundar som går som handikappade från tid till annan och såvitt vi vet så är det ingen av adoptörerna som ångrat sig. Att adoptera inte bara en vuxen hund, utan även en hund med någon form av funktionsnedsättning är lite extra fantastiskt. Våra vuxna hundar har levt ett längre liv än våra valpar och de vet att uppskatta ett gott liv när de får det, och återgäldar sin adoptör med kärlek tusenfalt mot vad de får. När några ur styrelsen var nere så golvade han även oss med sitt öppna sätt. Ricky är också väldigt förtjust i barn berättar Alina.

Vi hoppas få se vår vackra charmör här i Sverige inom kort. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan på denna underbaring.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu