Ramsey

Född 2016
Höjd ca 35 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2020

Den här gosproppen heter Ramsey och han hittades vandrandes på gatorna i Cluj av Vasile när han var ute på ett ärende. Ramsey stod på bakbenen och försökte bryta sig in i en soptunna när Vasile fick syn på honom. Han stannade genast bilen och gick ut och lockade på Ramsey som inte var ett dugg intresserad förrän Vasile gick och öppnade bakluckan på sin bil och började skramla runt med en hundmatspåse, då blev det en väldig fart på Ramsey som kom springande och satte sig och viftade på svansen, väldigt angelägen om att få smaka på vad han hade att bjuda på. Vasile hällde ut en stor portion till Ramsey som slukade den, och efter det var det inga konstigheter att få med sig Ramsey in i bilen och på vägen tillbaka till hägnet så satt han på passagerarsätet bredvid Vasile och spejade nyfiket ut genom rutan.

I hänget har han funnit sig väl tillrätta, det finns kompisar att busa med och mat så det går ingen nöd alls på honom annat än att livet har så mycket mer att erbjuda honom än att sitta i ett hägn som egentligen är en bedövande tråkig tillvaro.

Han är en bedårande hund och den som adopterar Ramsey får nog vara beredd på att tillgodose herrns kärlekstörst. Han är ett finfint sällskap för den som vill ha en kelgris i soffan och ett sällskap på promenaderna. Vi har inte sett något hos honom som tyder på att han farit riktigt illa i sitt tidigare liv, men ingen hund som lever på gatan klarar sig helt utan ärr i själen.

Kan du erbjuda den här vackra killen i sina bästa år ett hem så är det bara att skicka in en intresseanmälan.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu