Ralfie

Född 2018
Höjd ca 35cm
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 6000kr
Finns nu i Rumänien
Tillgänglighet Hemma
Hemma 2021

Lilla Ralfie kommer från Aleșd, en stad som ligger i västra Rumänien nära den ungerska gränsen. I Aleșd har vi en fantastiskt duktig veterinär som hjälper oss när vi behöver specialistvård och mer djupgående undersökningar av hundarna. Han är väldigt duktig och vi tar gärna de timmarna i bilen för att veta att hundarna får den bästa vården.

Den här veterinären är inte bara duktig på behandlingar, han har ett stort hjärta också. Ralfies ägare hade kommit dit med honom då de ville avliva honom – orsaken bakom detta var helt enkelt att de hade tröttnat på att vara djurägare. Där finns inget fysiskt eller psykiskt problem med Ralfie utan ägarna hade bara kommit fram till att hundägarlivet inte var för dem och hade därför tänkt att döma denna oskyldiga varelse till döden för detta. Detta var något som veterinären i Aleșd vägrade att gå med på utan istället tog han lilla Ralfie under sina vingar och skonade honom från detta, sedan kontaktade han Alina och undrade om vi hade möjlighet att finna ett föralltid-hem åt denna lilla krabat. Hon sa givetvis ja och på sätt hamnade han i vårt shelter och på vår hemsidan.

Ralfie är en helt ljuvlig liten hund som charmerat alla i hägnet med sin fina personlighet. Han är en mild och vänlig liten själ som inte gör mycket väsen av sig, något som vanligtvis de andra hundar i hägnet ofta gör för att få personalens uppmärksamhet i hopp om att få lite mer gos. Istället väntar Ralfie snällt på sin tur och njuter sedan oerhört mycket när han får mjuka smekningar över sin lilla kropp. Han är helt enkelt en riktig goding som inget hellre vill än att få leva det lyxiga livet som svensk hund. Promenader, gos och kel, smaskig mat och ännu smaskigare ben skulle göra honom till världens lyckligaste hund, och i gengäld så blir Ralfie den allra mest lojala vännen man någonsin kan önska sig. Tack vare veterinären i Aleşd har han getts en andra chans till livet och vi ska se till att det blir det allra bästa möjliga.

Hundar som söker hem

Inga tillgängliga hundar just nu