Prince

Född Nov 2017 - Finns i Strängnäs
Höjd ca 65 cm
Vikt -
Kön Kastrerad hane
Adoptionskostnad 5900 kr
Finns nu i Sverige
Tillgänglighet Hemma 2019

Prince kom till sitt familjehem i julitransporten och där har han landat i sin nya tillvaro väldigt bra. Han har hängt med på både bilturer och lite tältande. Han bryr sig inte alls om varken katter eller hästar och fungerar bra med alla djur han träffat på. Han har ännu inte träffat så många barn så det kan vi inte riktigt veta, men Prince är lite av tjuren Ferdinand som älskar att i lugn och ro lukta på blommorna, vilket inte alls betyder att han är någon soffpotatis. Han vill gärna springa och få busa av sig ordentligt. Han är helt rumsren, åker bil utan problem och går bra i koppel. Han hänger med på både det ena och det andra i sin nya tillvaro och har inga problem med det alls. Han är helt enkelt en väldigt lättsam och trevlig hund som passar bra både i soffan om kvällarna som att följa med er i allt ett liv har att erbjuda. Vad Prince inte gillar är att leva sitt liv utan andra hundar, så det behövs finnas någon annan kompis i hans nya hem.

Prince är en otroligt vacker hund, och ser ut som en väldigt liten Irländsk Varghund. Han har det där underbara raggiga utseendet, och hans långa ben tar gärna fart när han får springa lös.

Så vad är då Prince bakgrundshistoria? Han hittades tillsammans med sina syskon en kylslagen och mulen dag i mitten av November 2017. Alina åkte den här eftermiddagen genom utkanten av en by på en liten skumpig och dammig väg när hon fick syn på en hund som låg intryckt under ett litet förfallet hus. När hon stannade bilen och gick ut för att titta så låg där en hund med fyra små valpar George, Bruno, Rod, Prince. Valparna kunde inte vara mycket mer än 2 veckor gamla och kröp runt sin nersmutsade mamma och pep som valpar gör mest. Mamman var i mycket dåligt skick och var både mager, hungrig, kall och utmattad. Alina sprang genast tillbaka till bilen och tog fram lite mat till mamman, och sedan ringde hon på en gång till Vasile som kom på en gång, och med gemensamma krafter och lite list så fick de in mamman och de fyra små valparna i bilen och tog dem tillbaka till hägnet.